Recept pico de gallo – så god dip till nachos!

Pico de gallo – så sjukt gott och enkelt! 

Fredag igen och jag måste berätta en liten historia, blev så glad häromdagen. Ända sedan jag var i Mexico 2006 har jag letat efter vad det var för god dip vi fick till förrätt på alla restauranger vi besökte, men jag har inte lyckats reda ut vad det var. Sprang på något liknande i Chile, men det smakade inte riktigt likadant. Har pratat med lite olika människor men inte fått något bra svar.

Men, äntligen har jag hittat rätt! Vi var ute och åt på en mexikansk restaurang för ett par dagar sedan, och då blev vi serverade den goda dipen igen. Frågade vad den hette, han svarade och därefter fick jag därefter en lapp av kyparn med ingredienserna. Plus på den servicen! Det är supergott till nachos och passar säkert till fler saker, missa inte att testa i sommar!

Pico de gallo

  • Tomat
  • Gul lök
  • Persilja
  • Citronjuice

Allt är finhackat och jag tror man helt enkelt får smaka av efter tycke och smak. Lite svartpeppar på tror jag vissa recept har, men det har jag inte testat själv. Servera med nachos!

Trevlig helg på dig!

pico-de-gallo

Bilden kommer från http://www.recetasupload.com/images/2014/04/11/120/salsa-pico-de-gallo-3_1.jpg

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close