Så sjukt mycket kul!

Häromdagen hörde jag på TVn en kvinna säga: Jag är ingenting utan mitt jobb. Det satte igång massa tankar i mitt huvud och jag tycker det låter så sorgligt på något sätt. Jobbet är viktigt, men livet är väl viktigare?

För det finns ju så sjukt mycket som är roligt! Jag har alltid tusen platser jag vill åka till i huvudet. Jag vill spela fotboll, köra enduro och dansa. Styrketräna, läsa massa böcker, plugga italienska. Hur kul vore det inte att börja köra motocross igen? Jag vill springa i soluppgången, äta långbrunch med vänner och ha spelkvällar. Utveckla min grafiska design, börja plåta modebilder eller skaffa en häst? Upptäcka Amazonas, springa barfota i regnet och kunna stå i brygga. Ni ser ju, det finns så otroligt många roliga saker att göra här i världen – både på hemmaplan och utomlands!

tjej i snö

 

Framförallt vi svenskar har ju alla möjligheter i världen att göra det vi vill göra – vi har fantastisk natur, bra kollektivtrafik, bra löner och socialt skyddsnät, fina städer och intressanta platser att besöka.

Vad jag vill säga med det här inlägget? Inget, helt enkelt inget mer än att skriva av mig lite, dela med mig av massor av snurrande inspiration, happiness, drömmar och annat som florerar i tankarna!

Happy day!

 

2 comments

  1. Jag har också alltid grejer jag vill göra, platser jag vill åka till och kan inte heller riktigt förstå hur vissa bara ser att jobbet är sitt liv. Det finns ju SÅÅÅ mycket annat! :) :) :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close