Sju kilometer & 8 min planka

planka

7 december blev om planerat 7 km i lugnt tempo, lovely! Sprang hela sträckan, kändes bra i knät under tiden jag sprang och jag är tillbaka efter min långdragna förkylning. Woohoo! Turen blev längs stranden, som alltid eftersom det är bäst att springa där. Inga rödljus, bra luft, härlig utsikt! Det är fortfarande 17 grader i havet och då och då ser man någon som badar.

Korta byxor & t-shirt hade varit perfekt, men som vanligt är jag alltför påklädd för det här vädret. Det är kallt och fuktigt i lägenheten, vilket innebär att jag tar på mig alldeles för mycket. Här springs det fortfarnande i halvkorta tights och linne, medan jag kör med hellångt, långärmat, buff och löparjacka… När ska jag lära mig? :)

Idag blir det 4*2 minuters planka i den jobbiga julkalendern och i Everyday stories julkalender får ni idag 15 % på Daily Sports, klicka er in på bilden nedan. Daily sports säljer schyssta träningskläder för kvinnor, in och kolla sortimentet!

Missa inte att titta in här ikväll vid 19 – då snackar vi bildbehandlingstips i Lightroom!

daily sports

6 comments

  1. Här hemma är det också svårt att klä sig. Vi hade 9 grader härromdagen och jg blev alldeles för varm i underställ och löpjacka. Man tror ju liksom att det ska vara kallt i december!!

    1. Eller hur! Särskilt när det är kallt inne, sitter alltid i Houdini-hoodie och med tofflor här. Då är man inte så sugen på att byta om till tunna träningskläder.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close