Vårens äventyrskalender

Såg att Sara skrev ihop en äventyrskalender och tyckte det var ett härligt inlägg, så jag hänger på – har ju så himla mycket planerat!

April bjuder på skidåkning

I påsk sticker jag, sambon och ett par kompisar till Haukeliseter i Norge för topptur, snowkiting och bergsäventyr. Jag har ju köpt nya skidor, ett par Blizzard Sheeva 10 med Kingpin 10, samt ett lavinpaket med sond, spade och transceiver så det blir ett perfekt tillfälle att testa all ny utrustning.

Jag räknar också med en del mountainbikning, slipa på tekniken och få upp lite kondition!

topptur les arcs topptur les arcs

Maj – kitesurf, kitesurf, kitesurf!

På valborgsmässoafton flyger jag till Porto i Portugal, blir hämtad av ett par kollegor och rullar vidare mot kitesurfbyn Esposende där vi på Lapoint har ett av våra kitesurfcamp. Ser fram emot årets kitesurfpremiär, att få möjlighet att jobba med mina kollegor på plats och att skapa amazing content!

Efter en knapp vecka kör vi tre-fyra timmar söderut, till surfmeckat Ericeira där vi möter upp med resten av gänget från Lapoint. Det blir workshops, aktiviteter, häng och surf om vädret vill sig – vi alla sitter ju i olika delar av världen så det blir sjukt kul att få träffa och hänga med alla igen!

Från Ericeira tar jag mig direkt vidare till Tarifa, för att möta upp min sambo, Sara & Danny. Mer kitesurf, mer nutellapannkakor med banan och mer inspiration! Tarifa är mitt andra hem och det ska bli himla härligt att åka dit igen!

los lances explorista tarifanutellapannkakor med banan och apelsinjuice

Kristi Himmelsfärdshelgen – fågelskådning, campervan & kitesurf

I slutet av maj tar vi Van the van till Öland för en helg av vanlife, kitesurf och fågelskådning – what a mix! Det brukar alltid vara ett stort kiteevent på Haga park och vi hoppas på lite vind så att vi kan kitea.

De dagar det inte blåser blir det promenader, utflykter och fågelskådning med resten av familjen som också är på plats på Öland. Det blir nog första riktiga helgen i campervanen (innan dess hinner vi nog knappt med med allt vi har planerat), ska bli supermysigt!

öland sunset

Juni och resten av sommaren är inte planerad än, men det blir garanterat både mountainbike, vanlife och kitesurf på olika sätt.

Hur ser din äventyrskalender ut? Gillar du den här typen av inlägg så klicka gärna på hjärtat! :)

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close