Finns det något smidigare än bananpannkakor? Nyttiga, goda, tar 5 minuter att göra och bara är så bra på alla sätt.

bananpannkakor med hallon och blåbär

Bananpannkakor måste vara den perfekta kombo av protein och kolhydrater, och om man dessutom lägger till frukt och bär till med fylls vitaminbehovet också upp.

bananpannkakor och dator

Det finns massor av sätt att göra dem på, men jag gör enklast möjliga: 2 ägg, 1 mosad banan och lite salt. Steker dem i lite smör som små plättar (annars håller de inte ihop när man vänder) och äter med hallon, blåbär, kiwi, kvarg eller annat som finns hemma.

Supergott och superlätt!

bananpannkakor med hallon och blåbär

 

3 Comments

  1. Pingback: Vem skulle du bjuda på brunch? - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.