Hösttips – träning, trädgård, foto…

Jag är ju lite isolerad från hösten här, även om det märks i luften här med. Vi har runt 20 grader på dagarna nu och det ligger lite höstlöv på gatorna, men i solen är det fortfarande riktigt varmt och jag tippar på att det är runt 21-22 grader i havet. Tog ett dopp i söndags då vi lirade volleyboll i flera timmar på stranden, skönt efter ett par svettiga matcher!

höstlöv mot asfalt

Såg på statistiken att ni kommer hit för att kolla efter hösttips, skoj! Några bra hösttips hittar ni nedan;

 • Fem tips för bra höstbilder. Det är ju fantastiskt vackert att fota på hösten, finns ju motiv och härliga färger nästan överallt. Kolla in inlägget, fota och kommentera med länk till dina bilder sen!
 • Fixa trädgårdsbelysning nu när det börjar bli mörkt. Så fint att ha en upplyst trädgård på hösten och vintern, stor skillnad mot att det bara är mörkt när man tittar ut. Enkelt & snabbt att fixa utan elektriker, billiga produkter finns på Rusta.
 • Spaweekend på Varbergs kurort. Vem vill inte åka på spa nu på hösten, ta en lång promenad längs med havet, krypa ner i varmvattenpoolerna med utsikt över höstvädret, sova i härlig hotellsäng och äta en långfrukost dagen efter?
 • Serier, serier! Måste länka inlägget jag skrev för någon vecka sedan också, för vem älskar inte serier när hösten är här?
 • Ge det lilla extra på träningen – lovar att du inte kommer ångra dig!

Har du några bra hösttips att dela med dig av?

höst barcelona höstlöv hög

8 comments

 1. Åh, Varbergs kurort skulle jag vilja åka till! Aldrig varit där. Spa på hösten är himla skönt :D själv vill jag tipsa om Loka Brunn!!! Kram

 2. Skulle helt klart kunna tänka mig vädret hos er nu.. mitt hösttips är att fika mycket. Och boka in roliga saker framöver så man har något att se fram emot :)

  1. Ja, vädret här är skönt men det börjar bli lite kallare vilket främst märks inomhus, ingen bra uppvärmning eller isolering här och väldigt fuktigt inomhus.

 3. Ordnade utebelysningen idag! Jag gillade Cervinia i Italien, asgod mat, stort system, högt läge och att zermatt kommer på köpet med brantare åkning. Matterhorn är också så himla fint berg!

  1. Visst är det härligt när det blir lite ljusglimtar ute i trädgården! :) Kan tänka mig att alla de orterna är superfina, men tyvärr tror jag de blir för dyra att bo i under tre månader. :( Lutar åt Serfaus eller Champoluc/Gressoney just nu.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close