Skogspromenad, gigantkanelbulle och morgongym

God morgon! Söndag igen, hur är din helg? Jag har än så länge haft en riktigt skön helg – en sån där helg som mixar lite av allt, fast utan krav.

En skogspromenad med sambon istället för träning i fredags, vid Kåsjön i Partille. Jag har aldrig varit där innan, men det går ett milspår runt sjön. Vi gick en bit längs sjön, vindstilla och fint!

1012skogspromenad skog höst

Lördag morgon blev en enkel frukost och sedan 50 minuters morgonträning på gymmet. Blev fyra benövningar, latsdrag för ryggen, hantelpress för bröst, flies för axlarna och en grym magövning som jag får visa någon annan dag. Benen laddar inför skidsäsongen, nu ska knäna funka! Avslutade med att träna lite huvudstående, för det är riktigt roligt! :)

6 9

Efter det tog vi oss in till stan och strosade runt i mysiga Haga. Där finns massor av charmiga små butiker som tillverkar och säljer både det ena och det andra. Ett café hade fortfarande uteservering. Massor av bakade sötsaker, kaffe och varm choklad stod på långbord utanför caféet alla bord var upptagna med nöjda fikagäster.

Eftersom vi var ute efter lite mer matigt gick vi vidare till ett annat mysigt ställe där vi åt lunch och delade en gigantisk kanelbulle mellan fyra. Nu är kaminen tänd hemma, nya hyacinter är planterade och en filmkväll väntar! Hoppas du har en skön kväll!

1 IMG_5630.JPG 4 2 3

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close