25 min löpning, check!

Första 25-minuterspasset i rehabprogrammet avklarat och knäna känns bra, så skönt. Förra veckans förkylning verkar ha gett med sig, så den här veckan blir det träningsfokus! Duggregn i luften, blöt asfalt, reflexer på och gatlyktorna tända. Höstmys! Fick bli en promenad med grannen efteråt också, 30 minuter till ute i höstvädret och fyllt på med energi.

Kvällens tips 1: Ny P3 dokumentär “Kidnappningen av Uppsalastudenten” har kommit, riktigt intressant och perfekt i lurarna under ett lugnt löppass!

Kvällens tips 2: Jag springer i min chockrosa (alltid färg, färg ger energi!) Craft Performance Run Featherlight jacket, en superskön och väldigt tunn, vindavvisande jacka med ventilation under armarna och med fickor för nycklar och annat. Try it, såg att den finns på rea här! Bilder lånade från sportamore.se.

20 min hinner du med!

Vad gör du ikväll, har du någon planerad träning? Om inte så tycker jag att du ska ta 20 minuter i löparskorna, du kommer vara så nöjd efteråt! 20 min lugn jogg eller 20 min tuffa intervaller. Gör vad som passar dig. För varje minut du springer gör dig lite starkare, lite snabbare, lite gladare! Så nu kör vi, 20 min!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close