Mitt drömgym

Håller du inte med om att gymmets lokaler gör stor skillnad i motivation? För mig är det verkligen så, har så svårt att trivas i ett gym som är mörkt, trångt och lågt i tak. Ljust och fräscht ska det vara!

Mitt drömgym har högt i tak, stora fönster & bra planering. Det ska vara lätt att få till ett pass – att springa mellan massa olika våningar och rum är inte min grej, det blir alldeles för mycket avbrott då. Och stora ytor för funktionell träning, yoga & stretch, gott om bänkar, cablecrossar & smithmaskiner, gärna en crossfitbur och massor av bra redskap som TRX, bollar, boxar, stepbrädor, vikter, gummiband, rep & foamrollers.

Måste visa er lite bilder från Sats i Åre – så härligt! Luftigt, ljust, mycket yta och med grym utsikt över bergen & Åresjön. Här är ett gym till som är riktigt fint!

Hur ser ditt favoritgym ut?

löpband sats åre sats åre crosstrainer med utsikt över åresjön kettlebells

6 comments

  1. Oh ja! Det är superviktigt. Ljust och mycket öppna ytor är pluspoäng för mig. Samtidigt som jag också väger in antalet besökare. Ett FÖR fullt gym går liksom bort av bara den anledningen. Sån är jag. -behöver mitt space på gymmet! Haha.
    Sats i Åre skulle jag dock hemskt gärna besöka!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close