Another morning in Barcelona

Mina morgonpromenader är upptäcksfärder, så kul att upptäcka nya platser och saker. En dag längs stranden och titta på surfare, nästa dag en promenad i stadsparken, en tredje dag in i stadens folkmyller.

Den här dagen tog vår morgonpromenad oss längs stranden, vi planerar aldrig var vi ska gå utan hamnar där vi hamnar. Vi gick genom en loppmarknad, förbi ett konstigt igenbommat hus, såg massor av balkonger överhopade med växter och till sist landade vi på ett torg i närheten där jag och sambon satte oss för njuta en en härlig utefrukost.

Ta vara på de härliga stunderna dagen bjuder på, den blir så mycket bättre då!

strandträd i barceloneta fleamarket i barceloneta fleamarket i barceloneta hund på fleamarket i barceloneta fleamarket i barceloneta fleamarket i barceloneta växter fleamarket i barceloneta igenbommat hus meny frappe

 

9 comments

  1. Iiiiih, blir alldeles pirrig av tanken – det är något av en favvosyssla att gå på upptäcktsfärd och när jag reste runt i världen för några år sedan var det mitt allra bästa – att bara knata runt för mig själv (det är bäst tycker jag, men kul med sällskap oxå såklart) och se vart jag hamnar. Och titta på folk såklart. Alltid titta på folk!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close