Care of Gerd & Kombi

Jag måste visa er lite produkter som låg i vår goodiebag på Winter workation, produkter från Care of Gerd. Jag är ju inte så mycket för krämer och produkter, men har börjat tänka mer och mer på att det lilla jag faktiskt använder på kroppen ska vara ekologiskt och inte fullt av gifter.

Care of Gerd startades i Jokkmokk av två syskon med målet att göra ett hållbart skönhetsmärke – hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick. De är kända för sin ekologiska deodorant som funkar riktigt bra och även om jag kan tycka att doften av krämerna är väl stark de första minuterna så luktar det verkligen fjäll – lingon, kråkris, hjortron och alla andra härliga fjälldofter!

gerd of sweden gerd of sweden

Och sen måste jag visa de här vantarna som också låg i samma goodiebag – för de är så himla bra! De blev mina nya favorithandskar som funkar till allt – snyggkläder & skogspromenader, ösregn & snöoväder. Svart läder, någon typ av fleecefoder som är tjockare på ovansidan och tunnare inne i handsken, sköna muddar och så varma. Handskarna kommer från Kombi och låg i goodiebagen vi fick med oss tillsammans med en schysst emaljmugg “The winter society”.kombi skinnhandskar

Till sist vill jag länka till en härlig bloggkollega, nämligen Ekomorsan Angelica som skriver just om ekologiska produkter, hållbarhet och plastbantning – hos hennes hittar du fler tips om schyssta produkter och kläder som också är bra för världen!

kombi - winter society emaljmugg

4 comments

  1. Ja, det var riktigt bra grejer i den goodiebagen :-). Dessa skönhetsprodukter har jag använt till mina problemfötter tidigare och de är jättebra så jag ser fram emot att testa den här serien på allvar.
    Kram Ulrica

  2. Tack så mycket för länkkärleken fina Emmi <3 c/o Gerd har jag testat deon för men inga andra produkter men tänkte prova dem vid nästa order :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close