Fössta tossdan i mass

Om man är från Jönköping måste man fira fössta tossdan i mass – eller hur Anna & Elna? Hittills har jag firat med en långpromenad med en vän i skogen (gimmie spring!) och ikväll blir det nybakat bröd framför mysiga Mandelmanns gård.

Träningen går enligt plan, stort älsk på att vara igång igen! På måndag står det 5 km på schemat, en liten (halv)milstolpe och sen blir det mer löpning i form av intervallpass och sånt skoj! Två pass är planerade innan måndag och jag är så glad att jag inte har några känningar i knäna.

Livet springer dock på alldeles för fort just nu och det har varit dåligt med uppdateringar både i bloggen & på Insta, ber om ursäkt för det samtidigt som det förmodligen kommer fortsätta vara likadant ytterligare någon vecka. But, I´ll be back – har ju t.ex. massa härliga bilder från NZ som är på utrullning!Pärlhyacint

Tre bra grejer med mass (eller mars för er som inte är från Jönköping…):

  • Springa ute utan broddar och slippa mängder av kläder på löppassen. De sista dagarna har det börjat torka upp på asfalten, löparskorna slipper torka efter varje pass och solen värmer faktiskt lite.
  • Trädgårdshäng! Ja, lite optimistiskt är det kanske men det är skönt att sätta sig på trappan i solen efter en promenad eller ta en liten sväng runt och börja planera inför sommaren. Mina tulpaner har börjat sticka upp ur jorden, bara det!
  • Sommartid om drygt tre veckor – längre dagar, ljusare kvällar på igång, gotta love it!

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close