Vinterkyla, nytt jobb & en vecka i Portugal

Finally är det vinter! Rimfrost, -8 grader, molnfri himmel och bara så vackert! Efter en hektisk, men superrolig, vecka i Portugal var det mysigt att komma hem till riktig vinter – och till julen!

Ericeira bordtennis i solnedgång Quinta Lizandro Lapoint surfers

Jag började ju mitt nya jobb som marknadschef på Lapoint för ca tre veckor sedan och har spenderat sista veckan i Portugal med ett helt gäng kollegor, gäster, ambassadörer och andra sköna människor. Som alltid med nytt jobb är det massor att lära och få koll på gällande företagskultur, siffror, målsättningar, marknadsföringskanaler…och framför allt att lära känna alla nya kollegor man ska jobba med.

Hittills är jag stoked – företaget är spännande och entreprenöriellt, det finns massor av utvecklingspotential i min roll och alla jag har träffat är härliga, drivna, kompetenta personer med intressanta livsstilar!

hav i solnedgång lapoint quinta lizandro frukostbuffe surf peniche

Kom hem i söndags kväll och det var en härlig kontrast att gå ifrån 15-20 grader och sol till att sparka igång julen i ett rimfrostigt Sverige.

Jag älskar ju jul och ser fram emot att ha en riktigt härlig december fylld av julmusik, lussekattsbakande, kyliga promenader, glöggkvällar med kompisar och en traditionsenlig sväng till Liseberg – innan vi strax innan jul åker till Lofsdalen & Åre för familjehäng, skidåkning, minusgrader, snö och kompisbesök.

Welcome Christmas!

Quinta Lizandro Lapoint

limipicos ericeira ericeira fishermans skateboarder crossfitbox ericeira hav i solnedgång

 

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close