Dagens 8

Happy Monday! Fick “Dagens 8” av min bloggkollega Karin (Fitness & Hälsa) från Everyday stories och har sett den hos Anna också. Valde dock att köra på Jessicas 8 – här kommer min variant:

1 – Dagens pratas det för lite om: Människor som inte följer normen och istället väljer att leva sina liv lite annorlunda. Life design FTW! Jag är ju helt klart ett fan av att leva livet som man vill, att följa drömmar & att karriär, hus & barn inte är det enda som är viktigt i livet. Peppra mig med inspiration, känner du till någon person, härligt konto eller har läst om någon som lever livet på sitt sätt? Kommentera!

2 – Dagens pepp: En långhelg på Öland coming up! Ska bli härligt att komma iväg, vara ute i naturen och kanske kitesurfa lite grann.

3 – Dagens depp: Hade en superbra plan för träning de närmsta veckorna, men vaknade med feber & halsont i morse. Kämpa kroppen!

4 – Dagens mascara: Max Factor 2000 Calories (Ja, den är från 90-talet men fortfarande den bästa jag har hittat! Andra tips mottages gärna!)

active life - kites & mountainbikes i trädgården

5 – Dagens favorit: Älsk på när det ser ut som ovan i trädgården – mountainbikes, kitear och våtdräkter om vartannat ihop med färgglada blommor och härlig grönska. Det här är såå jag!

6 – Dagens träning: 9 km löpning stod det på dagens schema. Nu blir det istället soffan, Orange is the new black och massor av vatten.

7 –  Dagens inspiration: Saras Instagraminlägg – kontraster & livsglädje när det är som bäst!

8 – Dagens socker: Hade tänkt att ta en liten sockerpaus på ett par veckor, men min onda hals vill ha glass – kanske med rabarber?

active life - kites & mountainbikes i trädgården

inlägget innehåller reklamlänk

Update: Jag har alltid älskat att spela brädspel och ser fram emot härliga spelkvällar med vänner i höst. Att spela jackpott på nätet har jag aldrig testat, men om man är mer för att spela online kan man testa att spela på Play frank casino.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close