Intervallsöndag

Söndag, kvällssol och grillning. Efter att ha fixat altanen med gardiner, ljus och blommor och efter att ha kört dagens löppass, ett kort men jobbigt intervallpass.

Men den där löpningen alltså – vad vi inte kan hitta varandra. I tisdags sprang jag mina första 8 km på närmre två år och det var ju en check in the box, men varje gång jag ska ge mig ut är det så segt. Det finns tusen ursäkter, gymmet är så mycket roligare och det är så svårt att få på sig löparkläderna.

Men vi kämpar på, jag och löpningen, även om vi inte riktigt är vänner. Idag blev det uppvärmningsjogg, 3 x 4 minutersintervaller, nervarvning och fyra styrkeövningar 3×10. Nästa pass på schemat blir 60 minuters jogg, och efter det 9 km – vi närmar oss 10an!picknick

Resten av helgen har jag redigerat bilder från vår Syster-kväll i Slottsskogen (som bilden är ifrån), hängt med vänner och kollat Eurovision. Fått till ett gympass, planterat och fixat i trädgården och lyxat med jacuzzibad med havsutsikt hos ett par kompisar i Ljungskile. En skön helg helt enkelt!

Och löpningen…skicka all pepp ni har & era bästa komma-ur-antispring-humöret, behöver alla tips jag kan få! Och inte minst, ha en härlig söndag!

8 comments

  1. Kämpa med löpningen! För mig är det nämligen precis tvärtom – har så hysteriskt svårt att ta mig till gym, medan löparskorna är betydligt mer lättillgängliga. 10,5km i lugnt tempo idag och i morgon blir det genrep inför Göteborgsvarvet kommande helg.

      1. Tack! Ja absolut en fika om det är möjligt! Jag är i stan en sväng på fredagen, det är nog då i så fall. Alternativt om jag kan köpa kaffe av dig med leverans till Slottskogen på lördagen efter 15. ;)

  2. Jag förstår precis vad du menar. Efter vinterns (mer eller mindre) löparuppehåll är det seeegt att ge sig ut alltså. Men det blir nog lite lättare för varje gång. Hoppas och inbillar (?) jag mig. :-)

    1. Ja, bara jag får till lite kontinuitet i löpningen så blir det ju faktiskt roligare och lättare…att det ska vara så svårt när man vet att det är bra!?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close