Explorista 2.0 – omstart, redesign & en himla massa pepp!

Skylt: Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me.

Låt mig presentera Explorista version 2.0! Nu lämnar vi utlandsbloggande och reseskrivande bakom oss & det blir nya tag på explorista.se, tillbaka dit allt startade.

Till äventyrskärlek, träning, uteliv och drömmar. Till härlig skidåkning, tuffa träningspass, underbara fjällvistelser & vardagsäventyr ute i naturen. Snö, utmaningar, löparskor & yogamattor. Mer inspiration, bättre foton & massor av pepp – kanske kryddat med lite video eftersom det trots allt är 2017? Och inte minst – lite nya färger, ny logga & ny design!

Jag sitter fortfarande och pillar en massa med CSS, så om du märker att något ser konstigt ut så kommentera gärna så jag kan fixa till. Även i det här temat finns ett litet gilla-hjärta under inlägget, så om du inte kommenterar så gilla gärna istället (även om jag naturligtvis föredrar kommentarer)!

Och kan du inte berätta i kommentarerna nedan vad vill du läsa om?

13 comments

      1. Onsdagen den 25:e kl 17-18. Du är hjärtligt välkommen såklart. Finns en facebookgrupp som heter Utomhusfys på Heden där alla pass läggs upp löpande. De läggs också upp i bloggen på sidan som heter Utomhusfys på Heden. Kram

  1. Ohhh så spännande! Var detta något som landade till följd av all helgens inspiration? ;) Tycker hur som helst att det låter som en riktigt bra mix av grejer att få läsa om :) Fjällvistelser, vardagsäventyr, utmaningar och yoga låter kanske mest lockande.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close