Snapshots från Åre

Vackra, härliga Åre! Förra gången jag var här bjöd du på dalande, glittrande snö på en vit julafton, rolig skidåkning & bitande kyla. Caféfrukost, renfällar & after ski.

Igår kväll satte jag mig på nattåget nere i Göteborg för att drygt 12 timmar senare rulla in i Åre för en inspirerande Winter Workation. Det är ganska mysigt att åka nattåg – skriva, läsa, redigera bilder, fika & lyssna på musik. Avslappnande och alltid en perfekt uppladdning för vad som komma skall!

Idag har jag spenderat dagen med härlig skidåkning & ett besök i spa:et här på Holiday club. Mer om Winter Workation blir det sen – men först lite blandade snapshots från ett vintervitt Åre!
exploristaf-stop loka ryggsäckgrow restauranggrow restaurangåre

14 comments

  1. Riktigt fina bilder! Jag är faktiskt själv nyss hemkommen från jul- och nyårsfirande i Åre. Det blev endast två dagar utförsåkning för mig trots att jag älskar utförsåkning – men längdskideträningen går först nu… Blev totalt 15 mil i Björnen :) Vasaloppet närmar sig med stormsteg!

    Tack för en bra blogg, keep it up!

    Hälsningar,
    /Fredrik
    wolber.se

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close