Bilder från Hallifornia 2015

Här kommer massor av bilder från Hallifornia i Varberg! Besökte evenemanget i fredags och ni som följer mig på Insta (explorista_se) fick se en sneak peek på bilder redan i fredags. Hallifornia var ett skönt arrangemang med massor av aktiviteter, utställare, mat och musik.

Tävlingar som Hippie jump (höjdhopp på longboard, skimboard och wakeboard) blandades med food trucks, musikscener, hoppmattor och boulderväggar. Skönt häng helt enkelt, hade lätt kunnat stanna kvar längre än de timmarna jag spenderade där.

Hade önskat att det var lite mer vuxna och framförallt mer tjejer på plats, men jag tror att lördagkvällens Grande Finale var samlingspunkten för de lite äldre. Sportscamp anordnades för kidsen, där de arrangerat fick möjlighet att testa på massor av extremsporter under ett par dagar. Hade varit skoj med något liknande för vuxna!

surfbuss halliforniaskimboard hallifornia hallifornia wakeboard hallifornia wakeboardtjej hallifornia HALLIFORNIA-20 hippiejump hallifornia wakeboard hallifornia wakeboard hallifornia wakeboard hallifornia HALLIFORNIA-21 wakeboard halliforniasurfbuss hallifornia wakeboard hallifornia wakeboard hallifornia wakeboard hallifornia wakeboard hallifornia foodtruck hallifornia hallifornia wakeboard hallifornia speaker hallifornia wakeboard hallifornia parkour hallifornia hallifornia hippie jump hallifornia skateboard hallifornia wakeboard hallifornia hallifornia

13 comments

  1. Tack Rebecka! Ni på Hallifornia får gärna använda dem om ni anger mig som fotograf och länkar till zoey.se och explorista.se. Hör av dig isf så fixar jag högre upplösning! Behöver ni en fotograf till nästa år och är intresserade så maila mig gärna på emmi (a) explorista.se så tar vi ett möte, jag har F-skatt.

 1. Fina bilder, kul att se när jag inte hade möjlighet att dela på kroppen och närvara i år! Verkar som att hela gruppen som jobbat med det är extra nöjda och extremt kritikerrosade :)

  1. Tack! Ja, det var ett riktigt bra evenemang och arrangemang, hoppas bara på fler vuxna nästa år!

 2. Supersjyssta bilder!
  Vad har du använt för filter på dem?
  Riktigt najs feeling i bilderna

 3. Hejsan. Otroligt fina bilder du tagit! Älskar verkligen ‘krispet’ du fått till! Djupet är stort och tänkte därför fråga. Vilken vingett använder du oftast? ser ut som Paint-overlay för mig :)
  Det är BTW jag som hoppar bräda i din collage bild. Har du något emot att jag får den skickad till mig? kommer att använda den på min hemsida som personlig presentation :)

  1. Tack! Jag plåtar fullformat och redigerar i Lightroom, justeringspensel oftast. Mailar över bilderna till dig, om du ska använda dem så vill jag att du länkar till explorista.se och zoey.se! Tack! :) Vad har du för email och hemsideadresss?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close