Hälsoindex – vilken träning passar dig?

everyday stories partner promotion

zmarta hälsoindex

Jag är en sån person som älskar att träna massa olika saker. Jag kanske inte är bäst på chins, jag springer inte milen snabbast eller gör häftiga hopp på mountainbike. Det är roligare att träna lite av allt, precis som jag skrev i mitt inlägg om träningsplanering häromdagen. Och det är alltid kul att få nya idéer på träning som passar just mig!

Det här inlägget publicerar jag i samarbete med Zmarta.se, där du kan göra ett snabbt test för att se vilken träningsform som passar dig bäst. Efter att ha klickat mig igenom frågorna (det tar inte ens en minut!) så fick jag som resultat att löpning är min grej. Vad får du? Hitta din bästa träningsform här!

Zmarta.se förresten, är en finansiell tjänst där du jämför lån och försäkringar mellan olika långivare och försäkringsbolag. Många tycker ekonomi är väldigt tråkigt, men det är stor skillnad på t.ex. olika bolån, försäkringar eller sparformer. I det stora hela blir det ganska stora skillnader i kostnader, särskilt som vi vanligtvis har både bolån och försäkringar hus, två bilar och två motorcyklar.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Zmarta.se.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close