Morgonlöpning & massor av energi

Efter en energidipp igår då jag inte alls tog mig till gymmet som planerat bestämde jag mig för att starta den här dagen med ett löppass. Bara att komma ut på morgonen ger så mycket energi!

Tog på alla kläder, skor och reflexväst och gav mig ut strax innan 8. Det var fortfarande mörkt och då är det nästan  som mysigast att springa, när ingen annan är ute. Gick och joggade om vartannat, sprang genom villakvarteren som jag inte har varit i på länge och såg vad som hade hänt sen sist. Lite backar, lite pulshöjningar – energi!

När jag kom tillbaka var det ljust ute, jag tog en god frukost med hembakat filmjölksbröd och resten av dagen blev hemmajobbande med en sprudlande vän – massor av inspiration, idéer & skratt. En bra dag helt enkelt!

På tal om bra dagar, i Åre hade vi full tillgång till spa & bastuvärlden på Holiday club – med fantastisk utsikt över snötäckta Åresjön, så härligt! I ett grått Göteborg längtar man ibland tillbaka…

Hur har början på din vecka varit?

Holiday club badhus med utsikt över Åre sjö. Holiday club badhus med utsikt över Åre sjö. Holiday club badhus med utsikt över Åre sjö.

6 comments

  1. Morgonlöpning är helt klart den bästa! Tyvärr är det bara möjligt för mig på helgerna eftersom vardagarna är kaosartade med lämningar av barn på två olika ställen.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close