#hejabarbro & #hejaåhlens

Jag är så glad att inte Åhlens valde en ung, snygg tjej till sin kampanj för nya avdelningen Sport och balans i Stockholm City. Nej, de valde världens snabbaste 70-åring, så himla härligt! Heja Åhlens & #hejabarbro!

barbro brobäck

”Jag älskar att springa och blir lycklig av det. Jag springer jämt, om jag så bara ska gå till bankomaten från bilen så springer jag. Tävlingar är egentligen bara en bonus, det är inget måste för mig. Samtidigt är jag intresserad av att ta reda på hur bra jag kan bli som 70-åring. Ibland får man ju känslan av att det nästan är för sent redan någon gång efter 20. Men det är helt fel! Meningen är väl att vi ska kunna och vilja röra på oss hela livet? Jag vill visa att de flesta, oavsett ålder, kan träna och att det aldrig är för sent att börja med något som man tycker är kul. Inom friidrott räknas man som veteran från 35 års ålder och det finns heller inga krav på att man ska vara bra. Bland oss äldre är det avslappnat och alla hejar på varandra. Vad som genomsyrar träningen är att det alltid är roligt. Annars skulle vi nog inte hålla på!”

Läs hela intervjun med Barbro Brobäck.

Själv har jag lite väl långt till Stockholm, men bor du i närheten så titta dit. De har en yogahörna, massor av kläder från härliga märken, juicebar m.m. Det finns också ett helt gäng med öppningserbjudanden. Läs mer & kolla in nya sportavdelningen!

Bild från ahlens.se.

4 comments

    1. Eller hur, visst är det härligt? Sån ska jag med bli när jag blir gammal – massor av idéer, träning, drömmar, resor och framförallt aldrig tänka att jag är för gammal för något!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close