Nordic Wellness Jönköping Campus

Hurra för Nordic Wellness Jönköping Campus, riktigt fint och fräscht gym! Jag gillar att gå till nya gym, få lite annan inspiration och miljöombyte. Har ju kort på Nordic Wellness och det är himla skönt att kunna träna också i andra städer – när jag hälsar på familjen i Jönköping, när man reser i jobbet eller bara använda olika gym i Göteborg beroende på var man är för stunden.

Mitt go-to-gym i Jönköping har alltid varit Friskis och Svettis – superfräscht, alltid nya grejer och superfina lokaler. När jag skulle flytta till Göteborg skaffade jag kort på Nordic och började träna där istället då det låg bättre geografiskt + att på Friskis är det mestadels regionkort och inte Sverigekort, minuspoäng på det!

Nordic Express-gymmet i Borås, liksom Express-gymmet i Sävedalen är små, men fräscha och fina, medan jag ofta annars tycker att Nordics gym i Göteborg är ganska sunkiga och slitna.

Men, jag måste ge en eloge till Nordic för det fina, nybyggda gymmet Jönköping Campus. Fräscht, ljust, högt i tak, crossfitbox och bänkar, många konditionsmaskiner och styrkemaskiner. Riktigt fint, här tränar jag definitivt nästa gång jag åker till Jönköping. Och bara kolla utsikten när man står på löpbanden!

Jag vill ha ljust och fräscht, högt i tak, bra utbud bland bänkar, smithmaskiner, TRX-band, hantar och stänger – och det får inte vara slitet och sunktigt. Vad är viktigt när du väljer gym?

Nordic Wellness Jönköping campus Nordic Wellness Jönköping campus utsikt över Munksjön Nordic Wellness Jönköping campus Nordic Wellness Jönköping campus Nordic Wellness Jönköping campus explorista i träningskläder Nordic Wellness Jönköping campus

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close