Jönköping, Thessaloniki & allt därimellan

Ytterligare ett par veckor har sprungit iväg – ja, det är precis så det känns just nu. Det går i 200 på jobbet, jag gör sista överlämningarna innan jag slutar om 1,5 vecka och det blir en veckas ledighet innan jag kickar igång nästa, grymma jobb!

åsa och hästar

Har ju så smått börjat komma igång med träning, riktigt, riktigt skönt! Firat födelsedagar i familjen, varit på ridtur bland orange sol och singlande höstlov och upptäckt ett nytt, fräscht gym (titta in på torsdag igen så visar jag lite bilder!). Fixat det sista med vår campervan och börjat skriva lite blogginlägg och göra lite YouTube om bygget, det kommer under hösten!

häst

Och den lediga veckan, ja, då sticker vi till Thessaloniki! Tack alla för tipsen – har kollat på allt ifrån Italien till Salzburg, Sardinien till Mallorca innan vi landade i Grekland.

En paus från höstiga Göteborg, en välbehövlig break i alldeles för mycket stress och en möjlighet att se en ny plats. Eller två förresten, för vi ska hyra en bil och åka till Meteora också! Googla det, en superhäftig plats med 24 aktiva kloster som ligger uppe på bergstopparna i Greklands inland. Så härligt, ser fram emot att komma iväg!

Vad har du för höstplaner?

ashton

2 comments

  1. Spännande tid du har framför dig! Hoppas du fick något bra tips för laddnings-resa i slutet på oktober. Spa är ju aldrig fel, men beror ju på vad man är ute efter. :-)

    Åh, måste tusanimej rida snart igen! Lovely!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close