Inredningsprojekt & löparlust

Reklaminlägg

Hagelstormar och regnväder, det kan beskriva den här veckan. Men lite solsken emellan, en himla massa jobb, kompishäng med middag i solnedgången vid havet och en stor portion av icke-träning.

Höst på ingång och det börjar mörkt ute på kvällarna – och dessutom en sjuk hagelstorm här i fredags. Regnkläder, keps och GTX-skor, sen var jag ute 1,5 timme i blixtar, åska och hagelstorm och skyfflade hagel och isvatten från garagenedfarten för att rädda garaget från översvämning. Kan ju inte låta bli att tycka att det är lite härligt ändå, jag älskar ju väder!

Jag ser fram emot höst och innemys, och med det i åtanke har vi har dragit igång ett inredningsprojekt här hemma. Vi bor ju i ett nyrenoverat två-våningshus med inredd källare från -36 där vi har ett modernt badrum, tvättstuga och TV-rum med schäslonger, och när vi flyttade hit var trappväggarna ner till källaren svartrandiga och mörka. Och så har det fått vara, ända tills nu. Kan lova att det inte är helt enkelt att göra svartrandigt till vitt… spackla, måla, sätta renoveringstapet, spackla, slipa, måla och måla igen…men snyggt blir det!

posters från desenio

Källaren har fått lite nya hyllor, gardiner och kuddar, jag är på g att beställa posters (väljer mellan de ovan från desenio.se) och det börjar snart likna något. Och även om det är roligt att hemmafixa blir jag fort mätt på det, blir trött på att handla en massa saker och längtar istället ut till naturhäng, surfkvällar och skogslöpning.

Och det börjar rycka i löparbenen nu, ju sämre väder desto mer löparlust tydligen. Jag vill inviga mina trailskor, springa pass med löparklockan och dra djupa andetag i skog som luktar höst. Höstlöv, regndroppar och massor av syre i luften, det är helt klart nu jag ska passa på att få till lite löppass!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close