Ljus i Alingsås

I torsdags kväll tog vi en liten utflykt för att titta på Ljus i Alingsås. Stjärnklar himmel, vackra ljusinstallationer och kvällsöppna caféer med charmiga innergårdar – bästa torsdagskvällen!

ljus i alingsås ljus i alingsås alingsås kväll

Vardagskvällar är helt klart underskattade – de innehåller ju massor av tid för att hitta på roliga saker! Det där med att leva för helgen är inte min grej, jag vill leva varje dag i veckan och hittar gärna på grejer vilken dag som helst.

Den här torsdagskvällen blev det en utflykt till Alingsås, 30 min bort med bilen, för att kolla in ljusshowen och äta kvällsmaten på café istället för hemma i soffan. Lite kvalitetstid helt enkelt!

nygrens café alingsås ljusinstallation höst alingsås triumf glasscafé alingsås

6 grader varmt, fullmåne, ullstrumpor och varm jacka – en kylig men väldigt vacker kväll. Hela slingan var 2,5 kilometer och efter halva stannade vi för en varm choklad & fika på Nygrens café.

Jag gillar verkligen städer som Alingsås; små torg, gamla trähus och en å som slingrar sig fram mellan mysiga bostadsområden. Vid 20 var vi hemma igen – små vardagsutflykter behöver inte vara mer än så men är väldigt värda tiden!

ljus i alingsås café i alingsås på innergård alingsås ljusinstallation alingsås tågstation

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close