Tio anledningar att älska träning

För jättelänge sen läste jag ett inlägg hos Ida som jag la i min to do-låda. Hon skrev om tio anledningar att älska löpning och det var ett så härligt inlägg att jag ville ta det vidare till er.

Ida förresten, hon är en nybliven löpcoach med en nybliven löpargrupp – och med hennes pepp, humor och energi tror jag att den här löpgruppen kommer bli grym. Bor du i Göteborg så anmäl dig – du får 10 gånger för 900 kr. Också Emma kör en nystartad löpargrupp, men hennes ligger med mer med fokus på löpning för överviktiga. Här hittar du info om Emmas löpargrupp!

explorista cablecross

Tio anledningar att älska träning

Träning gör mig glad – Finns det någon bättre humörhöjare än träning? Just efter passet spelar endorinerna i kroppen och när jag tränar mår jag dessutom mycket bättre även tiden mellan träningspassen.

Träning gör mig stark – Jag älskar att ha en stark kropp. En kropp som orkar, som klarar av påfrestningar och bara för att det är grymt att känna sig stark!

Träning ger massor av energi – När jag tränar regelbundet sover jag bättre, kortare och är piggare både på morgonen och kvällen, så värt!

Träning höjer självkänslan – Kroppen är fantastisk och man klarar så mycket mer än vad man tror. Det är en härlig känsla att springa fort, lyfta tungt och vara smidig!

Träning utmanar mig – Springa snabbare, ta tyngre vikter, gå djupare i övningar. De dagarna man inte har lust att träna blir pannbenet starkare för varje avklarat pass och den mentala styrkan i att ständigt utmana sig äblir bara bättre!

Träning ger massor av bra idéer – Kreativiteten kommer verkligen igång när man rör på sig – både under passet och efteråt!

Träning tar mig ut i naturen – Älskar ju att vara ute och träningen tar mig ut året runt i alla väder.

Träning ger gemenskap – Nya träningsvänner, gamla vänner som man får kvalitetstid med i träningen och dessutom en grymt stor gemenskap på nätet på t.ex. Facebook & Instagram.

Träning gör att jag äter bra – Känner ni igen er? Jag äter bra och har inget sötsug så länge jag är igång med träningen, men en förkylning och ett par veckor utan träning vill sötsug och dåliga matvanorna smyga sig tillbaka.

Träning gör att jag klarar av alla äventyr – Jag orkar vandra, cykla mountainbike, kitesurfa och åka skidor – och allt blir så mycket roligare ju bättre tränad man är. Upplevelserna blir större, det jobbiga blir mindre.

Känn dig utmanad – vem tar listan vidare?

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close