Godnattyoga med Yogastories

Det där med yoga alltså… Yoga är en hatkärlek för mig, jag vet precis hur bra det är och hur skönt det är efter ett pass, men ändå har jag så otroligt svårt att ta mig i kragen och yoga. Och som med all träning så tappar man ju fort det man en gång hade byggt upp vilket gör det ännu svårare att komma igång – baksidan av mina lår förbannar mig varje gång jag börjar om för att jag inte fortsatte med yogan.

yoga på holiday club åre På Holiday Club i Åre finns fantastiska Yogastories. Therese körde ett pass godnattyoga med oss när vi var uppe i Åre senast, ett lugnt yinyogapass i underställ, raggsockor och med filtar och tända ljus. Riktigt, riktigt mysigt – det är också ett sätt att utöva yoga på. Dessutom med ett stort plus – stora panoramafönster med utsikt över vackra Åresjön, med snökristaller på fönstren och vita vyer.

Om du är i Åre kan jag varmt rekommendera dig att köra ett pass hos Therese! Vill du istället yoga hemma kan du testa Yogobe gratis i 14 dagar genom att använda den här länken, det är helt gratis och utan bindningstider. yogastories-therese i åreyoga i åreyoga med utsikt över åresjön

4 comments

  1. Så underbart. Jag var på mitt första yogapass i lördags, vilken dröm. Jag bara måste få in det i schemat. Kroppen jublade.

  2. Åh, vad kul att se de här bilderna. Kommer precis ihåg känslan, tycker du fångat den så bra! Fina bilder :)

    Och fasen, varför är det så svårt att få kontinuitet i yogan? Jag älskar det varje gång, men av någon anledning får jag aldrig en beständig relation till den. Konstigt det där…

    1. Eller hur, det är så skumt! Men det är väl som med allt annat, när man inte riktigt har kommit in i det, fått flow och vet hur man ska lägga upp ett pass blir tröskeln för hög.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close