Vårlista & fredagskänsla

Fredag, varmt och soligt – kan det bli bättre? Min förkylning är på gång att ge sig och jag ser fram emot en härlig helg med träning, en photoshoot för en dansares portfolio & tjejhäng med bubbel. Tycker att vi kickar igång helgen med en vårlista!

Vad är nyinköpt för våren?

Nya sneakers, finally, mina gamla Nike Free 5.0 har hängt med alldeles för länge. Den här gången landade jag i ett par tunna, snygga Nike Air Max Thea – känns verkligen vårfräscha. Två par nya jeans är också ett välbehövligt inköp, snyggt med tighta, uppvikta jeans och sneakers!

Vad tränar du?

Först och främst ska jag köra klart mitt löpprogram, nu ligger jag ett par veckor efter med tanke på de senaste veckornas förkylning. Sen ser jag fram emot morgonpromenader och lite mer rutin på gymmandet.

solglasögon

Vad tittar du på?

Förhoppningsvis på så lite som möjligt, jag är så mycket hellre ute! Men visst, i aprilkyliga dagar blir det ett avsnitt eller två och jag har precis, så där lagom sent, börjat kolla på Girls så jag har dryga fem säsonger till att kolla på! Sen är Husdrömmar härligt och Homeland vill jag inte missa!

Vad är det bästa med våren?

Sol, morgonpromenader & grillkvällar. Jag ser fram emot tuffa löppass bland vitsippor och mysiga promenader i Botaniska.Värmen mot husväggar, frächa upp altanen och se hur det börjar växa i trädgården. Uteträning, vårjackor & fika på uteserveringar!

Vad har du för outdoorplaner?

Det börjar bli dags att plocka fram mountainbiken ur garaget, ser fram emot att förbättra både teknik & kondition & hänga med sköna mountainbikemänniskor. Det blir garanterat kitesurf så fort min nya huva kommer och temperaturen går upp ett par grader – ska bli så galet roligt att surfa igen! Och dessutom få träffa massa likasinnade sköna tjejer och killar med samma intresse! Dessutom står inköp av ny motorcykel på to do-listan!

Vad gjorde du förra året vid den här tiden?

Förra året hade vi precis flyttat till Tarifa i södra Spanien. Vi var precis på gång att komma igång med kitesurfen, lärde känna massor av nya vänner och pluggade spanska på heltid på distans från universitet i Sverige.

klematis

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close