A couple of those days…

Ingen lust. Verkligen ingen lust.

Varken att träna, blogga, plugga spanska eller göra något annat som jag brukar gilla. A couple of those days…helt oinspirerad och mätt på allt. För det är ju så – allt är ju inte guld och gröna skogar jämt, inte ens när man bor i Alperna och lever sina drömmar. Så det blev ett par dagar med paus från allt vad Internet, bloggar och sociala medier heter.

Istället har jag åkt massa skidor, käkat lunch i t-shirt på en bergsuteservering i solen, kollat serier, läst böcker, promenerat, researchat massor inför kommande drömmar och bara varit. 

view alps sunny

Men efter a couple of those days är det dags att rycka tag i oviljan igen och dra fram stora inspirationsartilleriet. Jag har boostat genom att lyssna på massor av musik, lånat ner en ny bok om mental träning & en ny chiclit på bilioteket (älska e-böcker och bibliotek!) och tittat in i min Feedly.

Jag följer mängder av bloggar och läser de flesta varje dag, men fem dagars blogginlägg från 50-70 bloggare blev lite övermäktigt att ta sig igenom så jag valde ut några favoriter som jag vet bjuder på pepp & inspiration – kolla in hos dem du med!

Lite bilder från helgens soliga skidåkning. Vansinnigt vackert är det här!

sunny day in the alps skiing serfaus view masner serfaus skiing varm choklad komperdell

8 comments

  1. Alla har sådana dagar, alltså när man inte har lust till något. Men då brukar en paus vara det som behövs, eller så tillåter man sig själv att ha lite tråkigt. För ibland kan det vara bra att öva på att ha tråkigt också. Hoppas du hittar tillbaka till någon glädje i någon form, för livet blir lite roligare då. Vackra vyer i alla fall!

  2. Ah, så glad att vara med på den listan! <3
    Jag har varit lite i samma mode de senaste dagarna, inte orkat träna eller vara trevlig eller nåt typ. Men så blir det ju ibland, och sedan går det över! :)

  3. Tack för att jag fick vara med på din lista <3
    Livet går lite upp och ner, det är ju så bara. Ibland bra och ibland dåligt. Hoppas det vänder för dig snart :)

  4. Skönt med lite paus, det är välbehövligt ibland även om man lever sin dröm som du säger! Skidåkningen såg helt underbar ut, åhh!!!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close