Nystart, ny bloggdesign & vad vill du läsa om?

Välkommen till Explorista!

Ny webbsite, nya färger och snart också en hel del nytt, fräscht innehåll. Jag hänger kvar vid äventyr, outdoor och resor, men lägger också till frihet som ett tema – att ge sig själv möljighet att äga sin egen tid och ta vara på alla dagar i veckan. Mindre dagboksinlägg och mer fokus på er läsare. Massor av inspiration, djupare inlägg med mer information och en himla massa härliga bilder!

Explorista är bloggen som handlar om frihet, äventyr och outdoors. Att upptäcka, uppleva, utmanas och utvecklas. Motivera och inspirera – till ett aktivt liv, till att våga äga din egen tid & testa nya grejer, till ett liv som inte bara levs på helger och semestrar.

Jag vill att du ska bli pepp, att du ska hitta på saker du inte annars hade hittat på och att du ska våga ta steget. Få inspiration, lära dig något nytt och ge dig iväg på det där träningspasset som gör att du orkar med alla äventyr du har planerat in.

Och bilden nedan, den är från i lördags när vi cyklade mountainbike i Göteborg. Det är klart att man kan cykla MTB i januari och det är precis sånt här jag vill inspirera dig att göra – ta vara på din tid, ge dig ut och samla upplevelser och gör något utomhus istället för att hamna framför Netflix.

explorista tjej på mountainbike i göteborg

Vad vill du läsa om?

Kom gärna med input – vilka inlägg tycker du bäst om, vad har jag missat att skriva om tidigare och vad kan jag skippa? Jag skriver ju den här bloggen för att ge dig inspiration, så kom med alla tips, idéer och tankar du har så gör vi tillsammans en kick-ass äventyrsblogg! Och du, om du gillar inläggen så klicka gärna på hjärtat nedan!

Läsvärda inlägg & kategorier

7 comments

  1. Jag gillar äventyrsinlägg generellt. Oavsett om det handlar om vardagsäventyr, långa resor eller MTB.
    Jag läser ofta bloggar pga skrivsättet, känslan och flöde i text/bild.

    Gillar nya designen! :-)
    Kram M

  2. Gärna mer byggandet och planering av vanen! Vi ska bygga i vår och uppskattar att ni alltid har väldigt konkreta och praktiska tips! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close