Vinn schyssta skidstrumpor från Smartwool!

Efter en lång resdag igår är vi på plats i Sverige. Mörkt, kallt, blåsigt, regnigt – och alldeles, alldeles underbart! Julkänslan infinner sig på ett annat sätt här och lugnet också, stor skillnad mot storstaden.

Hade beställt lite julklappar och lite grejer till mig att hämta upp här i Sverige – bland annat nya skidstrumpor i merinoull. Just ull är det bästa i pjäxorna, håller värmen även när fötterna är svettiga och merinoull motverkar dålig lukt – perfekt! Och jag hoppas att det kommer gå åt många skidstrumpor under våra tre månader i Österrike – längtar massor efter skidåkning! Vill du också ha nya schyssta skidstrumpor så kolla in dagens lucka nedan.

Idag ska sista julklappen inhandlas, vänner ska träffas och jag hoppas på att få till ett löppass! Så sugen på att träna efter en lugn sista vecka i Barcelona och en lång resdag med mycket stillasittande. Ikväll kommer sista bildbehandlingsinlägget, kolla in vid 19!

Hur går det för dig med träning och julklappsshopping?

smartwool

Till dagens lucka! Är du trött på att frysa om fötterna? Vill du vara snyggast på After Ski:n?  Tävla och vinn ett par SmartWool PhD Slopestyle-strumpor, skidstrumpan som funkar lika bra i pjäxan som till vardags.

Läs mer om SmartWool och hitta tävlingssvaret här.  

Tre vinnare får varsitt par SmartWool PhD Slopestyle Ski Sock, värd 380kr. För att vara med och tävla vill vi att du gillar Granitbiten på Facebook och svarar på frågan:

Vad är det för typ av ull i SmartWools strumpor?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dag att tävla är den 24 december.

everyday stories julkalender

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close