Att få cykla mountainbike i 18 grader & sol och bli filmad samtidigt. Skratta, göra omtagningar och cykla nerför spännande dropp i Änggårdsbergen – yes, det gjorde jag igår!

Stort älsk på nätverk – i lördags höll jag en föreläsning för ett gäng downhilltjejer på ett läger som Helena på Kraftbolaget ordnade, och i tisdags ringde hon för att hon behövde få tag på två mountainbiketjejer till en reklamfilm. Så jag ringde upp reklambyrån, vi pratade ihop oss och sen har vi filmat halva dagen idag.

mountainbike på marken

Så kul att jobba med professionella människor! Cyklade gjorde jag och Ulrika Eriksson (världsmästare i swimrun, coach för triatleter & föreläsare – grym tjej!) och filmade och fotade gjorde fyra killar från byrån Couloir, riktigt duktiga.

Vi cyklade upp och ner, blev filmade från alla håll och gjorde lite stuntvurpor med GoPro. Dessutom filmade de med drönare uppe på berget med utsikt över stan när vi cyklade en öppen stig- kan tänka mig att det blev riktigt härliga sekvenser!

Ska bli spännande att se hur materialet blir, förhoppninsgsvis kan jag visa lite här i bloggen senare!

utsikt från änggårdsbergen

11 Comments

    • Emmi
      Emmi Reply

      Eller hur, jag är också sjukt nyfiken men antar att det tar ett tag!

  1. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.