Yes, I´m still here!

Älskar att ha många spännande projekt på gång! De senaste tio dagarna jag har hållit en inspirationsföreläsning, cyklat mountainbike i en reklamfilm, anordnat ett kvällsevent med Systrar i bergen och varit på bröllop i Stockholm.

Jag har njutit av näst intill sommarvärme, träffat vänner jag inte har sett på länge och funderat en massa över nya möjligheter som har dykt upp. Så kul, men man kan ju inte sticka under stol med att det också tar en himla massa tid, även om det i perioder är det helt ok att ha det så.

yoga i slottskogen göteborg

Ni har säkert märkt att jag inte bloggar lika frekvent som innan, att det liksom ibland blir en blogg-timeout. Det är mycket som pågår just nu och bloggen måste få ta lite mindre del av livet ibland – dels för att jag vill prioritera tiden till annat och för att jag vill skriva inlägg med energi, inspiration & happiness, inte bara kasta ur mig inlägg för sakens skull.

För livsnjutande, mountainbikekvällar, trädgårdsfix & grillmiddagar med vänner måste få sin tid. Semesterplanering, garagerenovering & häng med fyrbenta monster. Livet ni vet!

Mellan alla projekt har jag funderat mycket över vad som faktiskt är viktigt och vad som inte är det, och jag kan skriva under på varenda blogginlägg som Sofie Lantto taggar #levförfan. Försöker landa mina tankar, planer och idéer till något görbart, kör walks & talks och vrider på alla grymma möjligheter med min egna, bästa coach Nathalie och blir inspirerad av Kattas alla kloka tankar och idéer.

Jag ser fram emot att göra en bucketlist för sommaren, precis som Sara, och i morgon publicerar jag en tillbakatitt till Nya Zeeland & berättar om Tongariro Alpine Crossing – det får du inte missa!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close