2017 – en årskrönika i bilder

När jag läste Lisas inlägg om reseåret 2017 blev jag lite tung i hjärtat, det kändes som jag, (reseälskaren!), inte hade rest något alls i år. Men sen började jag tänka tillbaka, fila på den här årskrönikan och insåg att jag har ju hunnit med en himla massa resor i år också – närmre bestämt 8 länder, tre skidresor, ett träningsevent, en kitesurfvecka och en underbar motorcykelsemester i Alperna! 

Vi kom hem från The awesome trip den 22 december 2016.

I slutet av januari drog jag iväg på Winter Workation i Åre med Influencers of Sweden (så ledsen att jag missar i år!) – en himla härlig långhelg fylld av nya bekantskaper, inspirerande föreläsningar, kyliga vinterdagar, goda crepes, vacker skoteråkning, spaande, lovely skidåkning och bloggande.

Bloggare fotograferar i skidbacken

Mer skidåkning blev det ett par veckor senare när jag fick möjlighet att åka ensam till Sälen på långhelg. Skidåkning, bokläsning, promenader, spa & hotellfrukostar – egenlyx deluxe!

utsikt över åresjön

I mars gjorde jag en hel del konsultjobb med projektledning & webb. Jag hade lyxen att få åka på träningseventet STHLM Heartbeat och träna med ett helt gäng grymma bloggare, så peppig dag! En fotopromenad med härliga Hildas & Bucketlife hanns också med i mars.

lena, filippa och johanna från everyday stories

April bjöd på mountainbikepremiär i Vättlefjäll och en vandring bland vitsipporna runt Torslanda lagun med Maria Cerboni & Anneli Pompe.

scott scale 70 mountainbike

I maj körde jag, Johanna och Nathalie en systerkväll – utomhusyoga med Systrar i bergen. Jag cyklade mountainbike i en reklamfilm för plåster (här är resultatet förresten!), nöjt av årets första kitesurf och spenderade Kristi himmelfärds-helgen på Öland.

explorista kitesurf

I juni stack vi en dryg vecka till underbara Tarifa, mitt andra hem. Kitesurf, tapas, utflykter & värme – kärlek! Dessutom började jag på mitt nya jobb som Global online business manager på STS!

valdevaqueros levante

Juli blev i resandets tecken. Vi började med att paddla kajak och sova över ute på västkusten, och sen blev det en ny bock på drömlistan – motorcykelsemester i Alperna. 6 länder, 400 mil på tio dagar och fyra blogginlägg blev det! Sista veckan på semestern blev fjällvandring i Norge där vi gick Besseggen med omnejd på fyra dagar.

besseggen explorista

utsikt på grossglockner

Med nytt jobb blev augusti & september hektiska, krävande månader – för mycket jobb och för lite annat. Men ett besök i Äppledalen hann jag med och dessutom fick vi äran att bjuda in Chhiring Dorje Sherpa, som har toppat Everest 12 gånger, och hans kusin Mingma på middag hos min familj.

Chhiring Dorje Sherpa & Explorista

Oktober bestod av återhämtning och energipåfyllning – bland annat sprang jag och mamma en löptur i fantastiskt vacker höstdimma!

tallskog höst

November bjöd på mer resande – ett besök i Manchester & en check-in-the-box på afternoon tea. Vi besökte Ljus i Alingsås, åkte till Vann på spa, gjorde videos från en novemberhelgs kitesurfande och jag sprang pannlampstrail med Forest femmes.

kitesurfande tjej

Årets sista månad – och första julen på två år. Julgran, julpynt, julmusik, julgodis. Bra fart på träningen och en underbar veckas skidåkning i Lofsdalen.

motljus - utsikt över lofssjön i lofsdalen vinter

Visst är det lite kul med årskrönikor – om inte annat för en själv. Det är alltid skoj att kolla tillbaka och här kan du se mitt 2015 i bilder och det drömuppfyllande äventyrsåret 2016.

Jag hoppas du har haft ett lika bra 2017 som jag har haft – och önskar dig ett ännu bättre 2018! Och kom ihåg…

If you never chase your dreams, you will never catch them

7 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close