Shoppingtips för en aktiv livsstil

Tänkte visa upp några av mina nyshoppade favoriter – älskar kläder för en aktiv livsstil!

Det var ju Black friday i fredags och många har fortfarande kampanjpriser, som t.ex. Stadium som erbjuder 25 % rabatt på alla onlineorder idag. Träningskläder handlar jag oftast på Sportamore, outdoorprylar på Addnature – bra utbud, fri frakt & gratis och väldigt enkel retur om man behöver använda den. Ingen köpt reklam, bara butiker jag gillar.

1034132274

I fredags fyndade jag en grön Norröna /29 Warm1 Zip Hood Women’sOutnorth (som jag inte hittar bild på längre…), ord pris 1299 kr. Det ser ut som en riktigt skön Polarfleece-hoodie och jag gillar verkligen Norröna, riktigt snygga kläder med bra kvalitet. Får återkomma när jag har testat den, men jag har stora förhoppningar då den har fått väldigt bra reviews. Bild från Norröna.

 

kari traa delane tröja kari traa delane tröja

Ett av mina senaste köp är denna tröjan från Kari Traa, Dalane F/Z Fleece, ord. pris 599 kr. Har inte köpt något från Kari Traa innan, men tyckte att den här var riktigt snygg och kunde inte låta bli. Det är en tunn fleecetröja i funktionsmaterial, perfekt med en tröja utan hood att ha som lager två. Annars är den riktigt snygg att bara ha till ett par jeans! Bild från Sportamore.

craft warm knicker craft warm knicker

Mitt senaste köp idag var Craft Warm Knickers, ett par underställsbyxor i 3/4-längd, ord pris 549 kr. Perfekta till skidåkning när du inte vill ha underställsbyxor med sömmar ner i pjäxorna med risk för skav. De är väldigt stretchiga och väldigt tighta, men med mycket bra passform. Vi får se hur de håller måttet i backen. Tips, säljs på Sportamore nu för 379 kr och i XXL-butiker för 399 kr. Bild från Sportamore.

Översta bilden lånad från Norröna.com.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close