När klockan ringer 06:15, det är kolsvart och man har vaknat av att regnet slår mot fönsterrutan i sovrummet under natten. Det är varmt i sängen, kallt ute och gårdagens jag har outsmartat den här morgonens jag genom att lägga fram träningskläder och preppat – det finns ingen anledning att inte ge sig ut.

trottoar höstlöv

Skippar hörlurar och mobiltelefon, bara på med löparskor och reflexväst. Regnet blåste bort under natten och kvarstår gör en klarblå hösthimmel. Det är mörkt, ingen annan ute och det finns inga måsten. Lätta joggingsteg mot asfalten, lugnt tempo och det är helt ok att gå i uppförsbackarna.

Jag är tillbaka 25 minuter senare – vaken, pigg, pepp. Sätter mig på trappan och ser att solen börjar gå upp, tar ett par djupa andetag som blir till vit rök innan jag går in, tar en dusch och beger mig iväg till jobbet. Good morning world!

höstlöv orange i vatten

4 Comments

    • Emmi

      Ja, det är det verkligen. Man blir liksom lite mer preppad för dagen och det krävs mer saker för att få en ur balans.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.