För ett litet tag sedan var det matmarknad framför stora katedralen här i Barcelona – Mercat de mercats. Michelinkockar, matförsäljning, vin- och öltält, finglass, matlagningsföreläsningar och massor av folk! Inträdet var gratis och det fanns massor att titta och smaka på.

Ständigt inslag är ju också selfiepinnar och människor som fotograferar sin mat för Insta, vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Men, man får väl välja det första, livet blir ju roligare då!

Mysigt var det iallafall – att strosa runt och titta på mat från olika delar av landet, äta supergod glass, fota alla människor, se mat i alla dess färger och förundra mig över mat jag själv aldrig skulle testa på. Det är det som är charmen med den här staden, alltid händer det något och mycket är gratis för turister och invånare att delta i. Citylife!

mercat-de-mercats man med barn chili food truck lindt mercat-de-mercats ballong tjej fotograferar materc

1 Comment

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.