Bali life

För en vecka sedan landade jag på Denpasar airport, lämnade ett kallt Sverige och klev ut i ett fuktigt, soligt Bali – och redan på flygplatsen luktade det så där speciellt, en blandning av tropiska växter, rökelse, blommor och allt annat som hör Bali till.

Det var två och ett halvt år sedan jag var här första gången, och jag har velat åka tillbaka sedan dess, men nog inte insett riktigt hur mycket jag faktiskt gillar Bali. För när man sätter ner fötterna här, så landar man. Tar lite djupare andetag, ler lite mer.

Jag har spenderat en vecka på surfcamp i Canggu med Lapoint, lärt mig surfa head-high waves och kommit över min vattenskräck. Lärt mig göra balinesiska offergåvor, hängt vid poolen och haft världens bästa #officeoftheday eftersom jag också har jobbat hela tiden när jag har varit här. Lyckan att kunna sitta med datorn i knät tidiga morgonar när solen mjukt lyser upp all grönska utanför balkongen!

Nu har jag åkt vidare till Ubud, lilla älskade Ubud, och här kommer jag stanna tills på fredag då jag beger mig mot Sverige igen. Här är lite bilder ur mobilen från senaste veckan och jag lovar att skicka lite solsken och värme till Sverige så att vi snabbar på våren!

lapoint surfcamp bali canggu bali flowersexplorista surfar med lapoint i canggu, bali buddhastaty canggu explorista surfar med lapoint i canggu, bali surf's up-skylt

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close