Måste visa er lite bilder från min senaste plåtning, en portfolioplåtning åt dansaren Moa, vid Sockerbruket i Göteborg. Make up-artist var superduktiga Jennifer – alltid kul att jobba med duktiga människor!

Sockerbruket förresten, som ligger vid Röda sten under Älvsborgsbron är riktigt schysst för att plåta fashionbilder, så coola miljöer! Den här plåtningen blev mestadels porträttbilder, men någon gång ska jag tillbaka och försöka få med mer miljöer i bilderna.

Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn Modell: Moa Nilsson MUA: Jennifer Bauhn

Modell: Moa Nilsson

Make up & hår: Jennifer Bauhn

12 Comments

    • Emmi

      Tack! Det är naturligt ljus, men jag använde också en reflexskärm. Fotade med Nikon D610 och Nikkor 24-70 2.8, funkar väldigt bra för det mesta tycker jag. :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.