Hej hösten – innemys, träningsplanering & kitesurfkärlek

Jag gillar hösten. Jag gillar känslan av lugn efter en sommar av spontana äventyr, resor och oplanerad uteträning. Och så älskar jag ju regn, kanske kan det ha något med det att göra. Att springa i regnet , så underskattat! Och nu när jag skriver det här inser jag att jag så mycket hellre springer i ruskigt höstväder än fint sommarväder, bara en sån insikt. Kanske dags att ta tag i löpningen igen? Trail någon?

kitesurf björkäng

Det är september och första höstmånaden. Min första riktiga höst på två år och jag njuter i stort av hög luft, gå ut på altanen för att se daggen i gräset på morgonen och se att bladen på vårt klättervildvin i trädgården börjar bli röda. För två år sen satt jag i ett 25 grader varmt Barcelona och förra året började min september med dykning på Perhentian islands i Malaysia, ett inlägg från det gröna, vackra Singapore och Indiana Jones-känsla i Balis djungel. Kontraster alltså, bästa!

Den här hösten blir höst på riktigt. Ni vet när man börjar fixa hemma för man vet att man kommer spendera många mysiga kvällar inomhus. När man börjar få struktur på träningen, börjar på nya pass och ser fram emot att träna inne på gymmet. När kvällarna börjar mörkna, man tänder ljus och sätter igång en ny tv-serie för att sträckkolla flera avsnitt i rad.

Jag har ju dessutom ett nytt jobb på STS sedan ett par månader tillbaka och ser fram emot ett gäng spännande, lärorika och intensiva månader. Och hösten till ära har jag ju dessutom uppdaterat headern med världens härligaste bild från vår fjällvandring i Norge!

Och hösten innebär kitesurf såklart, mer kitesurf. Starka höstvindar, magiska solnedgångar och mindre folk ute på vattnet. Att sticka ut efter jobbet, hänga med vänner och surfa tills det blir mörka. Kärlek!

 

2 comments

  1. Springa i regn är helt klart underskattat, älskar det! Gjorde ett galet snabbt pass mitt i klass 1-varningsregnet för ett par-tre helger sedan, fantastiskt skönt! Så ja, stort plus på att hösten är på intåg. :)

    Och snygg header!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close