Min träning har verkligen varit seg det senaste. Jag har tränat, fått till ett pass här och där, men det där flowet som jag hade innan jag blev sjuk med halsont för ett par veckor sig vill inte riktigt infinna sig. Särskilt löpningen är dryg, jag vet ju hur jobbigt det är att komma igång igen efter ett par veckors uppehåll och det blir ju tyvärr inte lättare när man väntar ytterligare två…

you are on the right way skylt

Men, förra veckan sprang jag, i helgen cyklade jag mountainbike, igår blev det tabata & idag – äntligen – kom jag ut på ett löppass. 5 km blev det, kuperat och i ett, för mig och för att inte ha sprungit på fem veckor typ, bra tempo. Sista kilometern gick i nedförsbacke och sen blev det after running-häng i en solstol i trädgården, så grymt skönt att sätta sig i solen och varva ner!

Hejja mig – nu fortsätter vi med löpprogrammet!

 

4 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.