En dryg månad med yoga

Hello Monday!
Hur är det med er? Tack alla för era peppiga kommentarer på mitt inlägg häromdagen, det behövdes!

Själv är jag superförkyld och har mest spenderat helgen med serier, böcker, filmer, apelsiner och choklad. Och sen har jag reflekterat lite runt allt möjligt – eftersom det är sånt man har tid med när man är sjuk.

Här är lite reflektioner efter 1,5 månad av yoga, hemmayoga på mattan med hjälp av onlineyoga. Första fyra veckorna körde jag lite blandade pass med Yogobe, sen har jag börjat köra Power Intensive-programmet med Johanna Andersson och det är riktigt roligt att märka skillnad! Ser fram emot mer yoga – och att kunna yoga utomhus framåt sommaren!

yogabook start

Jag blir smidigare. Ni vet de där skitjobbiga sittande framåtfällningarna när man ska ta tag i sina tår och böja sig framåt med raka ben? Jag kunde släppa tårna häromdagen och ändå få fram händerna längre fram än tårna – victory!!

Jag blir starkare. Power Intensive är jobbiga pass och jag märker att jag blir starkare i axlar, mage och alla andra minimuskler som stabiliserar kroppen. Yeah!

Jag saknar det. Japp, för nu sitter jag och snörvlar i en dunderförkylning och saknar att kunna yoga. Det har blivit en skön rutin fyra-fem-sex gånger i veckan att ta ett yogapass efter dagens skidåkning och pluggande, en halvtimme innan middagen. I like it!

Heja yoga, det är ju bra grejer det här! Varför har ingen sagt det innan?

1 comment

  1. Jag vet liksom om det och har alltid älskat det när jag försökt mig på att komma igång. Men av någon jättejättekonstig anledning så fortsätter jag inte. Vet inte varför, men det är verkligen jäkligt bra träning/meditation/avkoppling. Kanske ska ge mig på det igen… ;)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close