Drömträning

Nästa ämne i Sofys bloggutmaning – drömträning. Jag gillar träning som inte känns som träning. Du vet; att klättra, köra motocross, cykla MTB, åka skidor. Bollsporter. Dans. Det är jobbigt, ibland skitjobbigt. Du tar i, svettas, kämpar! Men utan att tänka på att det är träning, för det är så jäkla skoj!

Sen har vi den där andra träningen, som tunga pass på gymmet eller tuffa löppass – där målet är att maxa, ta ut dig så mycket som möjligt. Kämpa, lite till, snart framme! Hur nöjd är du inte efter ett sånt pass?

Mer drömträning är multisport, det är något jag verkligen vill testa. Vi är ju anmälda till AIM Challenge i Lindvallen, blir grymt kul! Tror att multisport skulle passa mig bra, jag älskar att vara i skogen och springa, cykla, paddla. Hitta bäst vägar, gärna övernattningar i tält. Mer av det!

Jag gillar olika. Olika träning vid olika tillfällen. Något ständigt återkommande är dock träning innan frukost. Pipa iväg till gymmet eller ta en löprunda direkt på morgonen, innan frukost. Gärna ihop med sambon! Köra en timme, duscha och sen äta långfrukost i lugn och ro – allt innan klockan 10. Bra start på morgonen, kicka igång med lite endorfiner och vara pigg resten av dagen. Vad tycker du, gillar du att frukostträna?

Förra veckan blev träningen lite lidande, för mycket annat roligt som hände! Jag planerar MTB i eftermiddag, kanske kite på torsdag. Annars gym eller löpning. Och ett pass på midsommaraftons förmiddag. Och sen MTB i Isaberg i helgen. Fun stuff!

 

skidor-1

7 comments

  1. Jag är SÅ dålig på att morgonträna. Lyckas enormt sällan med det, och när jag väl gör det brukar det inte heller bli särskilt bra.
    Så det kan ju vara en drömträning för mig!

    1. Jag tror man vänjer sig vid morgonträning. I början tyckte jag att jag var jättesvag när jag tränade innan frukost, men nu funkar det ganska bra. Du kanske ska ge det ett par gånger utan krav?

    1. Ja, det ska bli riktigt roligt! Underbart att bo i Sälen, det skulle jag med kunna tänka mig! MTB och vandring på sommaren, skidor på vintern…härligt!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close