Måste visa er lite bilder från vår brunch på Café Azul för brunch, brunch kan vara det bästa någonsin uppfunnet. Eller ja, det var kanske lite överdrivet men ni förstår vad jag menar. Jag är ju ingen direkt matfantast och och jag tycker att frukost eller brunch ute absolut är bästa måltiden att äta på restaurang, för mig är middagar ute inte alls lika kul.

Nu är det ju visserligen måndag och jobbvecka för de flesta, men det är ju också en perfekt dag att planera helgen på – att ha något att se fram emot. Så, planera in morgonträning, bjud in vänner och familj och ställ till med storbrunch hemma! Eller gör det lite enklare och ses på ett superbra café istället, lika mysigt och mindre stök i köket om du vill ha mer tid över till annat.

Ugnsvarma croissanter, crepes med frukt, nötter & nutella. Charmig personal, mysig inredning och fin innergård där man kan sitta under skuggan av ett fikonträd som växer på stenväggen. Färskpressad juice gjord på ditt val av frukter, smoothie eller en lite matigare ägg, toast och bacon. Rostat bröd med marmelad eller kanske yoghurt med honung, müsli och bär?

Den här brunchen åt vi på mysiga Café Azul här i Tarifa. Det är så mysigt att bo i en liten spansk by, här finns massor av små butiker, caféer, tapasrestauranger – alla med sin egen charm och stort personligt engagemang. Det är roligt att kunna stötta den lokala marknaden, där människor följer sina drömmar och lägger ner sitt hjärta och själ i sin verksamhet.

Hur gör du, hamnar du ofta hos de stora kedjorna eller väljer du mindre caféer och butiker istället? 

cafe azul tarifa crepe cafe azul tarifa croissant jordgubbe brunch cafe azul tarifa patio kaktus i fågelbur tavlor på cafe fruktbowl yoghurt och honung

 

 

 

3 Comments

  1. Pingback: Vi drar till Tarifa - hello kitesurf & Spain! - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.