Vi drar till Tarifa – hello kitesurf & Spain!

Jag har haft en underbar långhelg på Öland, bara varit ute i naturen, hängt med familjen och tagit det lugnt. Kopplat bort alla sociala medier, saktat ner tempot och andats. Kitesurfat en kort session på Haga park, fortsatt kämpa mot min dunderförkylning och fikat ute i det galet fina vädret.

Just nu händer en massa roliga saker och jag hinner knappt landa efter Öland, för nästa vecka bär det av till Tarifa igen. Mitt älskade Tarifa!

agua strandbar tarifa explorista rider på stranden utsikt från tarifa över marocko

Jag längtar efter surf, sol & stark vind. Varmare vatten, varmare luft och sommar! En vecka blir vi borta och på schemat står massor av kitesurf, härliga tapaskvällar & kalla glas med tinto verano efter långa surfdagar. Det kommer bli långfrukostar från Surla & Café Azul med croissanter, bananpannkakor med nutella och färskpressad juice och härligt surfhäng på strandbaren Agua.frukost cafe azul tarifaexplorista kitesurfer Vi har hyrt en bil (den här gången för drygt 4 EUR för en vecka – här hittar du mina tips & råd för att hyra bil utomlands och jag kan tipsa om vi att vi alltid hyr via doyouspain.com just i Spanien för bästa priserna) och kommer säkerligen åka på en del utflykter runt om i Andalucía.

När vi bodde där gick vi bl.a. Caminito del Rey, besökte vackra klippstaden Ronda och var i Cadiz & Jerez och kollade på MotoGP. Så smidigt och härligt att ha friheten med bil, vi får väl se vad det blir för utflykter den här gången!

solnedgång tarifaexplorista kitesurfer

Det ska bli grymt mysigt att komma till Tarifa igen, efter 4 månader i den lilla staden är den som ett tredje hem (yes, Barcelona är mitt andra!).

Återse de trånga små gatorna innanför stadsmurarna, strosa runt i alla härliga kitesurfbutiker och gå längs med strandpromenaden. Och inte minst – äta sjukt goda Bombas de kinder från Tarifeña Playa, goda pizzor från Pachamama, tapas från El Frances och gott kött från Vaca Loca.

Upplevelser, äventyr & resor alltså – måste vara det bästa?!

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close