Vem visste att det fanns en lagun i Torslanda i norra Göteborg – där det finns en härlig vandringsled och massor av fåglar?

Inte jag, men när Annelie frågade om jag hade lust att hänga på och vandra 6 kilometersleden runt lagunen med henne och Maria var jag inte sen att hänga på – allt utomhus är ju bra och vardagsäventyr even better!

annelie pompetorslanda lagun svanarannelie pompe torslanda lagun

Vi parkerade vid Torslanda golfklubb och vandrade runt lagunen i omsöm härlig vårsol, omsöm blåst och molntäckt landskap. Snackade frihet & frilans, svanar och resor. Annelie reser ju en massa i sitt liv & jobb och Maria har bott i Guedelope – älskar att hänga med drömuppfyllande entreprenörskor!

kaveldun maria i vitsippor explorista torslanda lagun

Vandringen var perfekt för en dagsutflykt med fina vyer (som konstrasterade mot industri- och hamnbyggnader i bakgrunden). Bohuslänska klippor, vass, knoppande träd och mängder av vackra svanar. Lättgången, inte alls kuperad och med massor av fina utsiktpunkter, fikaplatser och fågeltorn.

En bättre förmiddag helt enkelt – älsk på vardagsäventyr!

annelie svan björkar maria cerboni lavfågelbo

4 Comments

  1. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.