InstaAlps – tre månaders liv i Österrike

Nu är det dags för lite InstaAlps-bilder här från Österrike, för imorgon åker vi vidare. Japp, först hem till Sverige och sedan vidare till Tarifa. Avslut på ett äventyr, på väg till ett annat! Mina tre månader i Österrike har gått i rosa, vitt och blått och har bestått av skidåkning, plugg och yoga. En och annan varm choklad, väldigt många kaiserschmarren och 53 dagar på skidor. Massor av naturupplevelser, lite vin, lagom med Lindtchoklad & mycket alpluft – som sig bör!

Så här har mina sett ut på Instagram – du hittar mig på @explorista_se!

explorista_se på Instagram

3 comments

  1. Väldigt många vackra foton! Det är andra halvan av vår blogg (dvs min man Peter) som sköter Instagram så jag vet inte vilka han följer och inte… men vi heter @freedomtravelnews där

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close