Så gick det med jävligt jobbig julkalender!

explorista löpning

Good morning, hoppas att ni hade en bra julafton? 

Sista dagen i en jävligt jobbig julkalendern firades med en morgonpromenad i svenskt julväder och sedan fortsatte julafton med mys, julklappar, musik, mat, spel, skratt & happiness med sambons familj nere i Skåne.

Den 23e var jag ute på första löprundan här i Sverige – grönt gräs, blött mark, kladdig lera och happy lånehund! Kul att springa med lite sällskap! Fram till den 15e körde jag på varje dag, men den 23e tog jag igen de sista dagarnas jävligt jobbiga julkalender som har jag missat med lite uteträning. Det blev 16 utfallssteg, 17 höga knän, 18 rumpsparkar, 19 sidohopp, 20 armhävningar, 21 dips på hög sten, 22 situps och 23 steg upp på den höga stenen. 24 minuters morgonpromenad blev stjärnan på granen! Det tycker jag får räknas!

Dessutom fick jag springa första rundan med mitt nya Flipbelt, jag gick och köpte mig ett sådant till sist. Än så länge vet jag inte vad jag tycker, måste testa det lite mer aktivt först, får återkomma här! I mellandagarna ser jag fram emot gymträning och något mer löppass, tacksamt med mjuk och lerig mark för mitt knä. :)

Vad tränar du under julen?

löpning hund lerig löpstig exploristalöparskor lera flipbelt

6 comments

  1. Här blir det mest löpning. Det är liksom den träning som är enklast att få till på bortaplan. Men i morgon vänder vi hemåt så löpbenen får vila lite. Dags att skaka liv i överkroppen….

  2. Den där julkalendern låg rätt bra till fram till ca 15-16 också. Men sen hände något. Vet inte vad…. Ooops. :-P

    Starkt av dig att samla ihop luckorna. Den disciplinen hade inte jag.
    God fortsättning! :)

    Kram M

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close