Women´s run crew i Göteborg

Gårdagens löppass blev med Womens run crew / B.A.B.Y Runners Team Göteborg inne i stan. Har länge velat hänga på, men så länge har jag trasslat med rehab har det inte funkat. Men igår passade tiden och benen är tillräckligt bra för att springa som vanligt.

Tjejerna samlas kl 18:00 vid Domkyrkan i Göteborg varje onsdag (om inget ändras, då meddelas det i Facebook-grupperna). Upplägget funkar för de flesta, det kan bli 5-6 km löpning men tydligen aldrig längre än 10 minuter i taget så alla kan hänga med. Däremellan blir det intervaller, löpteknik, backaträning osv., så att man kan köra i sitt eget tempo.

Gårdagens pass blev någon knapp kilometers jogg till Operan, där vi körde 7-8 intervallövningar med 30 sek jobb, 30 sek vila, 45 min jobb. Upphopp, skatehopp, mountain climbers, burpees, baklängeslöpning, upp och ner för ett trappsteg vad det nu heter? Har säkert glömt någon övning med… Roligt, jobbigt och pepp! Sedan 15 min löpning och avslutade med armhävningar, tåhävningar, dips, utfall m.m. i 15 minuter.

Roligt pass och skoj att träna med andra tjejer, jag som oftast hänger själv eller med sambon på gymmet!

womens run crew göteborg womens run crew göteborg womens run crew göteborg

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close