Dessa vackra vinterdagar

Dessa vinterdagar! Idag vaknade jag till en gnistrande, frostig morgon och minus 5 grader. Strålande sol, frukost i lugn och ro och snart beger jag mig till gymmet för årets första träningspass – härligt att vara tillbaka!

Efter en regnfylld nyårsnatt blev 1 januari riktigt fin och vi tog en promenad runt mina löphoods, Härlanda tjärn. Spegelblank sjö, klar luft och vackra spegelbilder i små vattenpölar. Härligt att få andas syrefylld luft och promenera i ren natur, jag njuter verkligen av att vara i Sverige igen.

Jag hade tydligen slängt mina gamla löparskor i somras, mina älskade Asics GT-2170 som tydligen har utgått i sortimentet, och fick mellandagsshoppa ett par GT-2000 som jag hoppas funkar lika bra. Konditionen är inte vad den bör vara så jag ser fram emot att börja löpträna med skräckblandad förtjusning , det kommer bli galet jobbigt samtidigt som jag peppar mig med att utvecklingen kommer att gå fort i början. Som tur var har jag ju en ny löparklocka som jag ser fram emot att springa med och som ger lite extra motivation!

Har du kommit igång med träningsåret än?

härlanda tjärnspegelbild träd

härlanda tjärn

vass

sten med mossa

härlanda tjärn spegelblank

tavlor i skogen

härlanda tjärn

härlanda tjärn

skog

9 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close